Uutiset
Uutiset


Yhdistyksen 70-vuotisjuhla - seminaari ja pikkujoulu

01.12.2015

Seminaari pidetään lauantaina 12.12.2015 klo 13.00 Seinäjoella Hotelli Ravintola Sorsanpesässä. Seminaarin aihe on "Miten tuomme USA:n talouskasvun Suomeen?" Mukana on arvovaltainen esitelmöitsijäjoukko, mm. kansanedustajat: Simon Elo, Susanna Koski, Arto Satonen ja Peter Östman sekä rehtori Tapio Varmola (SEAMK) ja lakimies Lassi Wuorinen (BusinessLaw Finland Ltd).

Seminaarin jälkeen jatkamme pääsalissa ohjelmallisella iltajuhlalla, jossa mm. valtioneuvos Markus Aaltonen ja musiikista vastaa Kari Konttinen. Illan päättää Al Dante taikashow. Yhdistys tarjoaa maistuvan juhlaillallisen. Juhla on maksuton jäsenille sekä jäsenen puolisolle. Nyt joukolla mukaan tapahtumaan, jollainen on vain kerran 70 vuodessa!

Ilmoita tulostasi Heikki Kuljulle 0400-666076 tai sähköpostilla: dante@japo.fi viimeistään 9.12.2015. (Jos tulet vain seminaariin, sinne ei tarvitse ilmoittautua).

Tule mukaan ikimuistettavaan tapahtumaan. Mielenkiintoisia esitelmiä, hauskaa ja monipuolista ohjelmaa tarjolla sekä maistuvaa syötävää "koko jäsenmaksun edestä" yhdessä isossa tapahtumassa.

Muistathan, ei kustannuksia jäsenille!


  Takaisin
 
 


 
 
© Seinäjoen Seudun Suomi-Amerikka yhdistys ry | Webdesign by Media-Wolf | Powered by WolfUpper CMS v2.0 | Login